Katrien Eerdekens

Onze stem is het krachtigste en mooiste instrument dat wij - mensen - hebben om ons uit te drukken.

Onze stem is het krachtigste en mooiste instrument dat wij - mensen - hebben om ons uit te drukken.

Door onze stembanden gecontroleerd te gebruiken kunnen we onze gedachten, gevoelens en identiteit omzetten in geluid. Het is precies dit doel - mensen helpen hun eigen geluid te ontdekken - dat mijn passie en beroep is geworden.

Tijdens stemtherapie, ben ik je stemcoach/stemvriendin zodat jij De master van je eigen stem en communicatie kan worden.

IK BEN:

IK BEN OOK:

Een levendig,luid, muziek-houdend, perfectionistisch, open, positieve vibes,babbelend, sociaal met vrienden, liefdevolle partner, zeezoutchocolade etend, thee drinkend, chaotisch,kattenmama van Camilla en alle dierenhoudend liefdevol- persoon

Een zelfstandig logopedist met Diploma Logopedie, specialisatie stem en meerbepaald 'de stem in transitie'. Ik ben gepassioneerd door het vocale instrument en de vocale psychologie die er bij hoort. en ik geef het vak stem aan Hogescholen / universiteiten in België en ik ben een trots lid van LAX VOX institute core teamIk ben ook de stemcoach van de transgender hoofdacteur van de mooie film 'Girl' van Lukas Dhont die jullie allemaal moeten zien in je leven.Girl’ by Lukas Dhont that you all have to see in your life.

Ik ben ook de Coördinator van het Genderteam van Ziekenhuis Oost-Limburg, waar ik mensen help met hun gendertrajact en waar ik het beste multidisciplinair team heb met psychologen/seksulogen, psyciater, endocrinoloog, NKO-arts, stemchirurg, plastische chirurgen, maxillofaciale chirurgen, gynaecologen, etc... 

Ik ben ook de bezielster/oprichtster van het Antwerp Queer Choir samen met Isaak Duerinck & Danny De Jong. Hier doe ik de vocale coaching van alle geweldige queer zangers in een veilige plek om zichzelf te zijn.

IK BEN:

Een levendige, luide, muziek-liefhebbende, perfectionistische, open, positief ingestelde, praatgraag, zeezout chocolade etende, thee drinkende, chaotische, katten (en eigenlijk alle dieren) liefhebbende - persoon.

IK BEN OOK:

Een logopediste met een diploma stemtherapie, gespecialiseerd in het begeleiden van trans personen met het vinden van hun stem maar ook hun, gepassioneerd door het steminstrument en de psychologie van de mens, die toevallig stemlessen geeft aan een paar academische plaatsen in België en trots deel uitmaakt van het LAX VOX core institute team. Ik ben ook de vocal coach van de hoofdrolspeler van de prachtige film 'Girl' van Lukas Dhont die iedereen moet gezien hebben in z’n leven.raduate of voice therapy,  Specialized in Transgender voice, passionated about the vocal instrument and the vocal psychology and who just happens to teach voice classes at an academic institution or two in Belgium and a proud part of the LAX VOX core institute team. I am also the vocal coach of the main actor of the wonderful film ‘Girl’ by Lukas Dhont that you all have to see in your life.

Specialisaties

nl_BENederlands (België)